Creëer gouden momenten

Wij zijn jouw partner in het creëren van gouden momenten voor jouw klanten. We organiseren waardevolle events, leveren de beste Italiaanse wijnen en leukste gifts zodat jij kan investeren in de binding met je medewerkers en klanten.

Neem contact op
Wijn

Dé Italiaanse
wijnspecialist

Wijnexperts met het beste Italiaanse wijnassortiment

Jouw partner in wijn,
events en gifts

Werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis!

Echte
momentenmakers

Voor ieder moment de perfecte Italiaanse wijn.

Wil jij een van onze gouden wijnen schenken in jouw zaak?

Bekijk de mogelijkheden en neem contact op

Uitgebreid assortiment Italiaanse wijnen

ViNODORATO selecteert met grote zorg de beste Italiaanse wijnen van diverse wijnproducenten. We hebben de mooiste pareltjes uit de Italiaanse wijngaarden gevonden en delen deze graag met jou.

Relatiegeschenken

Een heerlijke fles Italiaanse wijn is een veelvoorkomend relatiegeschenk. Daar kan je zeker mee voor de dag komen! ViNODORATO geeft graag advies om een leuk, smaakvol relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk te kiezen. Bekijk enkele relatiegeschenken of informeer naar de mogelijkheden.

Levering van wijnen voor recepties en bedrijfsfeesten

ViNODORATO levert wijnen voor alle events. We adviseren graag over het type wijn en de hoeveelheden. Wijn die na afloop over is, mag in overleg weer terug.

Wijnproeverijen

We organiseren regelmatig leuke en waardevolle Masterclasses Wijnproeven. Hierin neemt een Italiaanse wijnexpert je mee in de wereld van Italiaanse wijnen. Je leert alles over de smaak en herkomst van de wijnen. En uiteraard wordt er wijn geschonken en gedronken!

Organiseren van events

ViNODORATO is jouw partner in het creëren van gouden momenten voor jou, je medewerkers en klanten. We denken graag mee in het samen organiseren van leuke, sfeervolle events.

Blijf op de hoogte over
onze Italiaanse wijnen!